Rămâi conectat

Actualitate

OFICIAL| Pași spre PACE: Putin a acceptat să participe la un summit de pace cu Volodimir Zelenski

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pași spre PACE: Putin a acceptat să participe la un summit de pace cu Volodimir Zelenski

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a cerut preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, instituirea unui armistiţiu pe teritoriul ucrainean şi organizarea unui summit cu liderii din Ucraina, Germania şi Franţa, pentru soluţionarea conflictului.

Viktor Orban a anunţat că a avut miercuri o conversaţie prin telefon cu Vladimir Putin. Potrivit presei de la Budapesta, Vladimir Putin l-a sunat pe Viktor Orban pentru a-l felicita pentru victoria în scrutinul parlamentar desfăşurat duminică, scrie agerpres.ro.

„I-am propus preşedintelui Putin să decreteze un armistiţiu imediat în Ucraina”, a declarat Viktor Orban, citat de cotidianul Le Figaro.

Premierul ungar l-a invitat pe Vladimir Putin la Badapesta pentru un summit cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, şi cu Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, pentru a discuta despre soluţionarea conflictului militar ruso-ucrainean.

„A răspuns afirmativ, dar cu anumite condiţii”, a subliniat Viktor Orban, considerat un apropiat al lui Vladimir Putin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea