Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CS Medgidia 3-1 | Hop trecut de vicecampioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a învins CS Medgidia, în Sala „Timotei Cipariu”, într-o restanță din Divizia A1, scor 3-1 (20-25, 25-16,25-15, 25-20).

Partida contând pentru etapa a 14-a a însemnat un hop pentru vicecampioana României, obligată să nu facă pași greșiți în cursa pentru câștigarea titlului, în ciuda unui program condensat la maximum.  

Și vizitatoarele s-au agățat de acest joc în încercarea de a-și asigura prezența în locurile 1-4, în bătălia cu CSM Lugoj. CSM Medgidia, ce a avut în Ioana Baciu și Ramona Rus, fostele echipiere ale Blajului, principalele guri de foc, a început mai bine disputa cu miză și a condus 1-0 la seturi, după ce în finalul primului parțial a avut o serie bună, cu 3 puncte la rând, prin care s-a distanțat de la 20-19.

Amfitrioanele au crescut însă nivelul de joc, iar următoarele seturi le-a dominat autoritar, după ce a controlat debuturile. Mici emoții au mai fost în setul al 4-lea, când oponentele au strând scorul la 13-11 și 14-12. Partida a durat 92 de minute, iar cele mai bune realizatoare au fost Victoriia Russu – cu 23 de puncte și Olga Strantzali – cu 21, urmate de Ioana Baciu – 20 și Ramona Rus – 13

În 1 martie, Blajul a evoluat la Istanbul în returul semifinalei Cupei CEV, iar până în 11 martie este obligată să dispute 5 jocuri din întrecerea internă.

Cu un meci mai puțin, Volei Alba Blaj s-a apropiat la două puncte de liderul CSM Târgoviște, marele derby având loc joi, 10 martie, pe teren propriu, pentru ca ziua următoare să se dispute restanța cu Dinamo.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 10 puncte, Nađa Ninković – 11, Victoriia Russu – 23,Olga Strantzali – 21, Jovana Kocić – 11, Slađana Mirković – 4, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Sorina Miclăuș – unul; Iarina Axinte, Jovana Cirković, Andra Artin, Daiana Roman, Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Iarăși campioni! Star Pro Optimum Alba Iulia a câștigat un nou turneu internațional, la Albena! Yannis Popescu – golgheterul competiției Under 12

Dan HENEGAR

Publicat

în

Star Pro Optimum Alba Iulia a reușit un nou rezultat extraordinar, impunându-se la turneul internațional „West Footbal Arena-Challenge Cup 2024″, la Albena (Bulgaria), la categoria Under 12. Grupa de copii din anul 2012 și mai mici, antrenată de Filip Morar, a cucerit trofeul, după ce a câștigat toate întâlnirile susținute, iar Yanis Popescu a cucerit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea