Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Eczacibași Istanbul – Volei Alba Blaj 3-0, în returul semifinalelor Cupei CEV

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a fost eliminată din semifinalele Cupei CEV, după ce a pierdut și la Istanbul, în al doilea joc cu Eczacibași, scor 0-3 (15-25, 18-25, 19-25). Echipa din „Mica Romă” și-a încheiat astfel campania europeană, fiind eliminată de puternica formație din Istanbul, principala candidată la adjudecarea trofeului, al doilea ca importanță.

Volei Alba Blaj a bifat astfel cea de-a 4-a semifinală continentală în ultimii 5 ani, ambele meciuri din dubla cu Eczacibași fiind pierdute cu același scor, 0-3. Dacă în tur, la Tg. Mureș, replica reprezentantei României a fost una de apreciat, elevele lui Stevan Ljubičić jucând de la egal la egal în primele două parțiale, returul din capitala Turciei a fost unul în care gazdele au făcut legea, obinând calificarea după ce au avut 2-0 la seturi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nemaifiind miză, și pe fondul înlocurilor din disptribuția adversă, în al treilea set Volei Alba Blaj a pus probleme și a condus la un moment dat, cu 14-12.

“Vedeta” Tijana Bosković a strâns cele mai multe puncte, 14 (fiind folosită doar în primele două parțiale, la fel ca Maja Ognjenović) , fiind urmată în ierarhie de Victoriia Russu, cu 12. Finala se va disputa în 15 și 22 martie, în ultimul act fiind Alianz MTV Stuttgart, ce a învins pe Mladost Zagreb cu 3-0.

Volei Alba Blaj revine în întrecerea internă, unde are de disputat 5 jocuri în 8 zile, primul în Divizia A1 fiind joi, la Mioveni, la ora 18.00, pentru ca sâmbătă să evolueze la Craiova, la ora 15.00.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 9 puncte, Nađa Ninković – două, Victoriia Russu – 12, Olga Strantzali – 7, Jovana Kocić – 4, Slađana Mirković – două, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Iarina Axinte, Daiana Roman – două, Sorina Miclăuș – 3, Andra Artin – unul, Jovana Cirković;  Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea