Rămâi conectat

Actualitate

Majorare de 20% a pensiilor speciale. Beniamin Todosiu: „Rareș Bogdan, cum e cu desființarea pensiilor speciale în 30 de zile?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Majorare de 20% a pensiilor speciale. Beniamin Todosiu: „Rareș Bogdan, cum e cu desființarea pensiilor speciale în 30 de zile?”

Beniamin Todosiu, deputat USR de Alba, a dezbătut subiectul majorării pensiilor speciale, în cadrul unei postări pe pagina sa de socializare, în care l-a „atacat” dur pe Rareș Bogdan.

„Nu este o glumă, ci este „MAREA” realizare a monstruoasei coaliții PNL – PSD.

Guvernul întârzie să ofere sprijinul financiar românilor care nu au bani să suporte creșterea facturilor la energie, însă și-a făcut timp pentru „specialii” României. La pensiile nesimțite de mii de euro mai acordă o MAJORARE DE 20%.

În acest timp, românii cu pensii mici se chinuie să trăiască, de pe o zi pe alta, cu gândul la facturile mărite care vor veni în ianuarie și februarie.

În opoziție, PNL promitea că va ELIMINA pensiile speciale în 30 de zile. De atunci, au mai curs multe promisiuni liberale, iar liderii PNL au ajuns la fel ca și cei din PSD: MINT PRECUM RESPIRĂ și își bat joc de români.

Rares Bogdan, cum e cu desființarea pensiilor speciale în 30 de zile? Sau ai vrut să spui mărirea pensiilor speciale?

Să vă fie rușine, politrucilor!”, a transmis Beniamin Todosiu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea