Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dan Negru, despre PERFORMANȚA lui Mihnea Costachi la Campionatul Mondial de șah din Polonia: „Naționala României a scos un egal cu Argentina lui Messi”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Dan Negru, despre PERFORMANȚA lui Mihnea Costachi la Campionatul Mondial de șah din Polonia: „Naționala României a scos un egal cu Argentina lui Messi”

Prezentatorul TV Dan Negru a scris despre reușita remarcabilă a șahistului din Alba, Mihnea Costachi, la Campionatul Mondial de șah din Polonia și despre faptul că vestea acestei performanțe a fost prea puțin împărtășită sau luată în considerare de către români.

„Naționala României a scos un egal cu Argentina lui Messi la Campionatul Mondial.

Stirea asta era breaking-news național.

CITEȘTE ȘI: Performanță marca Mihnea Costachi: O remiză cât o victorie pentru șahistul albaiulian împotriva numărului 2 mondial

Un român sclipitor , Mihnea Costachi, a remizat ieri cu nr 2 mondial , Alireza Firouzja la Campionatul Mondial de șah din Polonia. Nu e de breaking news pentru că la noi fotbalul e regele și șahul e un pion.

La sfârșitul jocului și regele și pionul ajung in aceeași cutie…”, a fost mesajul lui Dan Negru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea