Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Verificări la școlile unde rata de vaccinare a crescut în ultimele zile. Ministrul Educației: „Nu acuzăm, vrem doar să găsim explicaţia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Verificări la școlile unde rata de vaccinare a crescut în ultimele zile. Ministrul Educației: „Nu acuzăm, vrem doar să găsim explicaţia”

Numărul exact al şcolilor şi grădiniţelor din țară care vor începe în format fizic pe 8 noiembrie va fi centralizat sâmbătă, 6 noiembrie, a declarat vineri seară, la TVR, ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Ultima raportare, de acum o săptămână, arăta 54% dintre unităţi cu rată de vaccinare mai mare de 60%.

„Acolo unde au fost schimbări mai greu de explicat sunt pregătite echipele din Corpul de control al ministrului educaţiei. Nu acuzăm, vrem doar să găsim explicaţia acestor schimbări de vinerea trecută până vinerea asta, pentru că suntem într-adevăr interesaţi de condiţii de siguranţă pentru elevi”, a spus el, potrivit news.ro.

Cîmpeanu a precizat că numărul total al unităţilor care vor începe şcoala fizic luni, pe 8 noiembrie, va fi centralizat azi, 6 noiembrie.

Autorităţile au decis ca reluarea cursurilor să se poată face în format fizic doar în unităţile de învăţământ unde rata de vaccinare în rândul personalului depăşeşte 60%.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea