Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Învățătoare din România amenințată cu moartea după ce a „îndrăznit” să-i învețe pe copii despre vaccinare de „Ziua Educației”, dascălii din toata țara au fost invitați de UNICEF să susțină astfel de activități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Învățătoare din România amenințată cu moartea după ce a „îndrăznit” să-i învețe pe copii despre vaccinare de „Ziua Educației”, dascălii din toata țara au fost invitați de UNICEF să susțină astfel de activități

Florentina Golea, o învățătoare din Tecuci cu 33 de ani de experiență, a trăit o experiență traumatizantă după ce „a îndrăznit” să-i învețe pe copii despre vaccinare.

Ziua Educației, sărbătorită pe 5 octombrie 2021, a fost marcată anul acesta de lecții despre vaccinare. Dascălii din toată țara au fost invitați, în perioada 20 septembrie-10 octombrie, de UNICEF să le țină lecții despre vaccinare elevilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printre miile de profesori care au răspuns invitației s-a numărat și Florentina Golea, învățătoare și director la Școala Nr. 10 „Dimitrie Sturdza“ din Tecuci, județul Galați.

Învățătoarea și-a învățat elevii de clasa a IV-a cum pot fi eroi în aceste vremuri de pandemie, inclusiv prin vaccinare și a postat pe Facebook o serie de fotografii.

Postarea a fost preluată de pagina de Facebook RO Vaccinare, iar comentariile jignitoare n-au lipsit.

„M-am bucurat pe moment. Am zis că va ajunge la mai mulți oameni. Și după au urmat…Mai întâi, câteva comentarii, apoi tot mai mulți scriau ca hienele. M-au făcut în toate felurile. Mi-au zis că le manipulez copiii, că îi omor, că n-am ce să caut la catedră.

Efectiv am fost târâtă în noroi. E adevărat, toți cei care m-au jignit sunt necunoscuți. Măcar atât. Două-trei zile am blocat sute de oameni și am tot șters comentarii răutăcioase. M-au amenințat că „știu unde stai, găsim școala, o să vii acasă cu capul în geantă”.

Însă în 33 de ani de activitate nu am fost niciodată atât de umilită, ca după lecția despre vaccinare, care e despre sănătate până la urmă”, a declarat Florentina Golea, potrivit Scena9.ro.

sursa: ziare.com / Fotografie : Facebook Florentina Golea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea