Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Experți ai OMS vor veni în România, pentru a ajuta în lupta cu valul patru al pandemiei de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Experți ai OMS vor veni în România, pentru a ajuta în lupta cu valul patru al pandemiei de COVID-19

Experți din partea Organizației Mondiale a Sănătății vor sosi în România, pentru a ajuta autoritățile în lupta cu valul patru al pandemiei de COVID-19.

Dr Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, a subliniat faptul că Romania este o tara cu care OMS-ul are relatii foarte bune, iar faptul ca romanii nu se vaccineaza e „dureroasa”. Dr Nitzan a spus: „Incercam sa vedem ce putem face ca sa ajutam Romania. E devastatoare situatia. Primul pas o sa fie o incercare de a vaccina pe toti cei care vor sa se vaccineze. O sa facem tot ce putem. Acum incercam sa gasim medicamente ca sa le putem trimite in Romania”,a spus Nitzan, conform Flux24.

Informația a fost confirmată și de Alexandru Rafila.

”Da, am informații în acest sens. Am discutat cu directorul general al OMS și el și-a exprimat îngrijorarea față de situația din România.

În ceea ce privește vaccinarea, mâine va avea loc o teleconferință a celor de la INSP cu experții de la OMS.”, a spus Rafila, la Antena 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Aiudeanul Cătălin Milea (Paulo) a lansat o nouă piesă: În iunie, invitatul lui Smiley în studiourile Ha Ha Production

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aiudeanul Cătălin Milea (Paulo) a lansat o nouă piesă: În iunie, invitatul lui Smiley în studiourile Ha Ha Production Aiudeanul Cătălin Milea (Paulo) a lansat săptămâna trecută o nouă piesă „Cu un sărut nu se face primăvara”, iar în luna iunie, va fi invitatul lui Smiley în studiourile Ha Ha Production. Așa cum a promis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea