Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Liberalii nu vor face o propunere de premier la negocierile de la Cotroceni, dacă nu se conturează o majoritate: Decizia PNL ca premierul sa fie președintele partidului nu se modifică

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Liberalii nu vor face o propunere de premier la negocierile de la Cotroceni, dacă nu se conturează o majoritate: Decizia PNL ca premierul sa fie președintele partidului nu se modifică

Partidul Național Liberal a revenit, în cursul zilei de vineri, în privința nominalizării pentru funcția de premier. Florin Cîțu este varianta liberalilor doar dacă se conturează o majoritate parlamentară. În caz contrar, PNL nu se va prezenta cu o propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni. Liderii PNL nu au explicat cum își vor da seama dacă există sau nu o majoritate.

„Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național de azi, că în eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a nu se prezenta cu o propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni.

Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, de joi seara, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.

Decizia a fost luată în unanimitate.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de președintele României este formată din președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate l-a lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate la lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii Profesorul de la ASE, Cristian Păun, a discutat într-o postare pe una dintre rețelele de socializare despre sistemul de sănătate, care afectează mulți români și de ce să nu ne lăsăm înșelați de povestea recentă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea