Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Ravagii produse de mistreți în Apuseni: „Oamenii sunt nevoiți să stea ore întregi pe timpul nopții, pentru a-și păzi proprietățile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ravagii produse de mistreți în Apuseni: „Oamenii sunt nevoiți să stea ore întregi pe timpul nopții, pentru a-și păzi proprietățile”

Locuitorii comunei Gârda de Sus, din județul Alba, se confruntă cu o adevărată invazie de mistreți, în ultima vreme, proprietățile acestora suferind daune serioase din cauza animalelor sălbatice.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu ceea ce a rămas în urma unor turme de mistreți care au făcut ravagii în culturile oamenilor din localitatea Gârda de Sus, în zona Munților Apuseni.

YouTube video

„De câteva săptămâni, locuitorii comunei Gârda de Sus, din județul Alba, se confruntă cu o adevărată invazie de mistreți. Zeci de animale sălbatice intră aproape zilnic pe proprietățile lor, provocând daune serioase. Atât pășunile, cât și zonele cu potențial de recoltare, au fost distruse complet, aceasta fiind și singura sursă care le asigura un venit. Neavând nicio bază legală pentru a se apăra împotriva lor, oamenii sunt nevoiți să stea ore întregi pe timpul nopții, pentru a-și păzi proprietățile, iar ziua trebuie să repare stricăciunile, tot sperând că cineva se va ocupa de rezolvarea acestei probleme. Din păcate, autoritățile responsabile în acest domeniu nu fac niciun demers și nu se implică în sprijinul localnicilor puternic afectați de incidentul, care ar părea să nu se mai sfârșească. Rămași fără terenurile moștenite,nu le rămâne decât să se gândească la o mutare în mediul urban, pentru a avea din ce să-și câștige existența”, ne-a transmis un locuitor din Gârda de Sus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea