Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate pentru pacienții cu COVID-19 în stare gravă: Decizia CNSU

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate pentru pacienții cu COVID-19 în stare gravă: Decizia CNSU

În plin val 4 al pandemiei de coronavirus, autoritățile vor cumpăra încă 500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate, a decis marți seară Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Luând în considerare numărul insuficient de concentratoare de oxigen, necesare în asigurarea aportului de oxigen pentru pacienții cu forme severe și critice de COVID 19, existent la nivelul unităților sanitare Se aprobă majorarea cantităților de produse stocuri de urgență medicală, de strictă necesitate, pentru produsul ”concentratoare de oxigen de mare capacitate”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziționării produselor prevăzute la art. 1, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea