Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Klaus Iohannis după moțiunea de cenzură: „Ce s-au gândit unii politicieni, să mai adauge o criză a guvernării”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis după moțiunea de cenzură: „Ce s-au gândit unii politicieni, să mai adauge o criză a guvernării”

După căderea Guvernului Cîțu, președintele Klaus Iohannis susține declarații de presă de la ora 18.00. Primul pas este ca șeful statului să convoace la consultări partidele, pentru desemnarea unui nou premier.

YouTube video

„Trist, dar adevărat, cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este criză. Valul 4 ne-a lovit rău. Suntem într-o criză a prețului la energie. Ce s-au gântit unii politicieni, să mai adauge o criză a guvernării. Astăzi a fost votată o moțiune care a avut succes, deci Guvernul a picat”, a declarat Klaus Iohannis.

Cabinetul Cîțu este al șaselea guvern al României post-decembriste care pică prin moțiune de cenzură. Scorul este unul istoric: 281 de voturi. Toți cei 281 de parlamentari prezenți au votat „pentru”. Până acum, recordul era deținut de Executivul condus de Ludovic Orban, care a fost demis, în februarie 2020, cu 261 de voturi.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Admitere liceu 2024: Rezultatele la repartizarea computerizată s-au AFIȘAT pe Edu.ro

Bera Larisa

Publicat

în

Admitere liceu 2024: Rezultatele la repartizarea computerizată s-au AFIȘAT pe Edu.ro Miercuri, 24 iulie, a avut loc repartizarea computerizată pentru clasa a IX-a, conform calendarului oficial. Până luni, 22 iulie, elevii, profesorii diriginți și părinții au completat opțiunile în fișele de admitere la liceu 2024. Click pentru: REPARTIZAREA ELEVILOR LA ȘCOLILOR DIN ALBA Click pentru: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea