Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Delegația USR-PLUS din Alba, prezentă la Romexpo cu ZERO membri din PLUS. Beniamin Todosiu: „Sper ca la finalul acestei zile, să avem un birou național stabilit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Beniamin Todosiu, deputatul USR-PLUS de Alba, este prezent în cursul zilei de astăzi, 2 octombrie, la Romexpo, la congresul partidului, în care va fi stabilită noua componenţă a Biroului Naţional.

„Este o noutate din punct de vedere al organizării acestui congres, pentru că situația pandemică ne forțează și ne obligă să fim responsabili, ceea ce și încercăm să fim.

Sistemul hibrid presupune un sistem online cu prezență și vot fizic, adică vor veni delegații, toți cei 1200 care sunt trecuți pe registrul de vot. Vor veni fiecare, în calupuri, la orele stabilite, vor vota în așa fel încât să respectăm măsurile de siguranță și toate lucrurile să fie okay. Toți delegații sunt vaccinați, aceasta este o obligație pe care am stabilit-o la nivel de partid, astfel încât lucrurile să fie cât mai sigure.

YouTube video

Sper ca la finalul acestei zile, să avem un birou național stabilit, un birou național care să se gândească la viitorul organizației, pentru că ne dorim ca în 2024 să fim alternativa reală la clasa politică românească, pentru că, vedeți, lucrurile nu sunt tocmai roz pe scena politică românească, din păcate avem un PNL care nu vrea să facă reforme, avem un PSD care nu a scăpat de vechile metehne și USR PLUS este speranța la alternativa pe care sperăm să o livrăm în 2024 în așa fel încât să ajungem să guvernăm țara asta, să facem acele reforme pe care le-am promis în campaniile locale, pentru că am promis că vom face o altfel de politică.”

Pe lângă acest lucru, din delegația care a plecat din județul Alba nu se găsește niciun reprezentant PLUS, lucru determinat de un vot care s-a petrecut în cursul lunii iunie, așa cum a transmis deputatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi Ediția 2023-2024 a proiectului „ABC pentru succes” a ajuns la final. 62 de consilieri școlari din toată țara au desfășurat 769 de activități de educație pentru carieră cu 3181 de elevi. Activitățile au vizat autocunoașterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea