Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO| Videoclip pentru încurajarea spre vaccinarea copiilor. Ce mesaj transmite Guvernul României

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Videoclip pentru încurajarea spre vaccinarea copiilor. Ce mesaj transmite Guvernul României

Vineri dimineața, Guvernul României a lansat un nou videoclip în vederea încurajării vaccinării anti-Covid. De această dată, îndemnul este adresat părinților care sunt indeciși referitor șa inocularea copiilor cu serurile anti-Covid.

Videoclipul, realizat în parteneriat cu UNICEF, ilustrează un școlar care ia micul dejun și privește știrile despre cazurile grave de pacienți infectați cu COVID-19, care se află internați în secțiile de Terapie Intensivă.

YouTube video

În continuare, mama copilului îl introduce pe acesta într-o bulă pentru a fi protejat la școală. În finalul videoclipului, cei doi, mama și copilul, se îmbrățișează după ce își arată plasturii post-vaccin.

„Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite COVID-19. Alege să îi vaccinezi pe ai tăi pentru a se bucura în siguranță de copilărie!”, transmite Guvernul României, prin intermediul paginii de socializare.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea