Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Voința Stremț – CSC Comunal Șelimbăr 0-4 (0-1), în turul al treilea al Cupei României | S-a sfârșit visul frumos

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Voința Stremț, unica reprezentantă a Albei rămasă în competiția „KO”, a fost eliminată din turul al treilea al Cupei României după duelul cu CSC Șelimbăr. Divizionara secundă s-a impus cu 4-0 (1-0), după o partidă controlată în marea majoritate a timpului, dar marcată de eliminarea lui Andrei Trifa în minutul 30.

Trupa din Sibiu, constrânsă de cele trei înfrângeri la rând din Liga a 2-a, nu și-a permis să abordeze facil confruntarea, apelând la o distribuție cu 5 titulari din confruntarea de la Dej. Pe o ploaie agasantă și în prezența a peste 300 de spectatori, oaspeții au impus ritmul și au amenințat din start buturile lui G. Costea

Căpitanul gazdelor a văzut roșu direct după o fază în care s-a înjurat cu R. Boboc, amfitrionii contestând îndelung decizia, iar din acel moment terenul s-a înclinat definitiv. Cu o formulă apropiată de cea de bază, trupa din Sibiu a punctat exact când trebuia: înainte de pauză, când scorul a fost deschis de Curtean (43, la o așezare Cîrstean).

Zarurile au fost aruncate rapid la reluare când D. Tătar (intrat la pauză) a majorat avantajul în minutul 48. Stremțenii s-au prăbușit iremediabil, iar scorul a luat proporții prin reușitele lui Antone (57) – șut la colțul scurt (și el introdus în actul secund) și Neacșa (60, ce a transformat un penalty).

Echipe: Voința: G. Costea (72, G.. Lupean) – G. Cerghedean, N. Pop, Csegoldi, N. Oprița (72, Șerbu) – Epure, Goangă, Dreghiciu (58, M. Cristea), Trifa, Juncan (66, G. Cetean), A. Breaz (66, Rancea); rezerve Șt. Nagy, Morușcă, I. Mara, Puia. Antrenor Radu Andone.

CSC: Vâtcă – Monea, Natea, Vișa, Cristiu – Neacșa, Al. Luca (66, D. Vodă), R. Boboc (37, D. Tătar), Curtean (46, Goh), An. Roșu (66, T. Suciu), Cîrstean (46, Antone); rezerve Mateinciuc, Messie, Ciocâlteu, Vecerdea. Antrenor Eugen Beza.

„Țin să îmi felicit jucători pentru prestația avută, jos pălaria pentru băieți. Până în momentul eliminării am făcut un meci foarte bun, a fost un joc echliibrat. Din păcate, după acel roșu, după părerea mea ușor acordat, jocul s-a terminat pentru noi. Scorul a fost prea drastic, am întâlnit o echipă de Liga a 2-a și e foarte greu să joci 10 contra 11. În Liga a 4-a încercăm să adunăm cât mai multe puncte în acest debut de camopionat, să câștigăm din nou cCupa României și să avem un parcurs superior în această competiție„, a spus Radu Andone, antrenorul echipei de Liga a 4-a.

A fost un meci pentru istorie și o adevărată sărbătoare pentru gruparea de pe Valea Geoagiului, Voința fiind una dintre cele două echipe provenite din al 4-lea eșalon rămasă în competiția “KO”, cealaltă fiind CS Năvodari (Constanța). Adversarii elevilor antrenorului Radu Andone sunt la a doua descindere în Alba, gruparea sibiană eliminând în turul precedent pe Metalurgistul Cugir (victorie 2-1 sub Drăgana, în 11 august). Voința, revelația fotbalului județean din această vară, a traversat momente extraordinare. Stremțenii și-au adjudecat al doilea trofeu județean consecutiv (finală tranșată după loviturile de departajare, la Unirea, cu CSU Alba Iulia) și au eliminat în tururile anterioare pe CS Ocna Mureș (2-0) și Industria Galda de Jos (1-0).

Arbitri Cl. Ștef (Tg. Mureș), D. Popa (Aiud), D. Nistor (Zlatna) Observator I. Suciu (Tg. Mureș)

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea