Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr de 18 ani, din Cugir, REȚINUT de polițiști pentru tâlhărie: Ar fi folosit amenințări pentru a sustrage banii unei persoane, în scara unui bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 18 ani, din Cugir, a fost reținut de către polițiști, bănuit că ar fi tâlhărit o persoană, folosindu-se de amenințări verbale, în timp ce se aflau într-o scară a unui bloc.

Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr, ce este bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Acesta ar fi sustras bani, de la o persoană din oraş, folosindu-se de amenințări verbale, în timp ce se aflau în scara unui bloc.

La data de 23 iulie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Oraşului Cugir au identificat un tânăr, de 18 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, la data de 15 şi 16 iulie 2021, în timp ce afla în scara unui bloc, din Cugir, ar fi urmărit un bărbat de 60 de ani, din oraş, şi i-ar fi sustras sumele de 20 şi 55 de lei, folosindu-se de amenințări, în vederea efectuării controlului corporal al victimei.

Tânărul a fost reţinut de polițiști, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 24 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea