Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Fântâna arteziană din Parcul Unirii a fost REPARATĂ. Gabriel Pleșa: „În zilele următoare vom da drumul și în Grădina Japoneză”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fântânile arteziene din municipiul Alba Iulia au început, una câte una, să funcționeze din nou, ceea ce este o veste mai mult decât îmbucurătoare pentru trecători, în aceste zile marcate de caniculă.

„Am demarat în urmă cu 2-3 săptămâni și o acțiune de verificare a problemelor tehnice la toate fântânile arteziene din oraș. De fapt, au constatat unii albaiulieni că au pornit unele doar acum câteva zile. Așa este, am reușit să reparăm fântâna cinetică din Parcul Unirii.

Am dat drumul la fântâna arteziană din față de la Tribunal. În zilele următoare vom da drumul în Grădina Japoneză, la acel iaz și totodată vom aduce pompele, pentru că am făcut achiziție, pentru fântâna arteziană de lângă monumentul Custozza din Piața Cetății, pentru fântâna arteziană din parcul Sfânta Ecaterina și mai avem în zona muzeului Unirii o altă fântână arteziană.

YouTube video

Pentru cei din Alba Iulia, este o fântână arteziană și în aproprierea Primăriei, lângă magazinul Unirea și aceasta o vom reporni, astfel încât în sezoanele următoare vom intra cu pompe noi, toate vor fi verificate, am desemnat un om de la Direcția Tehnică, care se ocupă special de fântânile arteziene, astfel încât să nu mai existe întârzieri odată cu apariția sezonului cald, în funcționarea acestor fântâni arteziene.”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea