Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir, preparator fizic din Liga 1, George Neagu (ex-Dinamo), alături de Lucian Itu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir s-a întărit considerabil în această vară prin aducerea unui preparator fizic din Liga 1. Este vorba despre George Neagu (36 de ani), care ultima dată a lucrat la Dinamo București, cu referințe excelente din partea echipierilor „alb-roșii”.

George Neagu a și fost prezent la reunirea de ieri a formației de sub Drăgana, unde nu au existat noutăți în privința numelor noi. George Neagu (36 de ani), originar din Orăştie, a fost fundaş stânga şi coleg de echipă cu Lucian Itu la Minerul Lupeni şi Internaţional Curtea de Argeş şi a acceptat să lucreze la Metalurgistul Cugir (zilele acestea se stabilesc ultimele detalii contractuale). Extrem de apreciat la nivelul fotbalului românesc, George Neagu a activat ultima dată la Dinamo Bucureşti, mai având la activ experienţe în Liga 1 la Dunărea Călăraşi, Hermannstadt sau Astra Giurgiu.

„Contează foarte mult că George a acceptat propunerea noastră. Are experiență la nivelul Ligii 1 și ne va ajuta foarte mult la pregătirea fizică. Sper să rămână cât mai mult alături de noi„, a comendat Lucian Itu, coechipier cu G. Neagu.

Trupa de sub Drăgana va beneficia de un preparator fizic ce a activat în Liga 1, o altă mutare ce ar însemna enorm în planul impactului mediatic. Cariera de fotbalist a lui George Neagu a început în 2005, la Minerul Lupeni și a continuat până în 2018, când Neagu s-a retras din postura de jucător al celor de la ACS Poli Timișoara. Pe parcursul celor 13 ani de fotbal, Neagu a mai evoluat și pentru cluburi precum Progresul, Pandurii Târgu Jiu, UTA sau CS Mioveni.

În total, fostul fundaș și mijșocaș stânga a adunat 152 de meciuri în fotbalul românesc, marcând de două ori și contribuind la reușitele echipelor sale și cu șapte pase decisive. În sezonul 2016-2017, el a făcut parte din lotul formației ACS Poli Timișoara, care ajungea până în finala Cupei Ligii, unde era învinsă de Dinamo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea