Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu, pe lista celor de la Galatasaray: Ce preț cere Slavia Praga pentru internaționalul albaiulian

Ziarul Unirea

Publicat

în

Internaționalul albaiulian Nicolae Stanciu a intrat pe radarul celor de la Galatasaray, echipă care în această perioadă se mai interesează şi de Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

Internaţionalul român a făcut un nou sezon excelent în Cehia, terminat cu eventul pe plan intern şi sferturi în Europa League, iar evoluţiile sale constante l-au făcut pe Fatih Terim să-l treacă pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray. Slavia Praga însă nu e dispusă să-l lase să plece pentru mai puţin de 8,5 milioane de euro:

„Clubul din Turcia, Galatasaray, este interesat de serviciile lui Nicolae Stanciu. Negocierile dintre cele două grupări au demarat deja, iar Slavia cere 8,5 milioane de euro pentru cel care a fost desemnat cel mai bun jucător străin din liga cehă”, scriu cehii de la Sport.cz.

Tot în această perioadă presa din Turcia a anunţat că Galata îi are pe listă şi pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

Sursa: looksport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea