Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

„JALE” la Bacalaureat 2021, la un liceu din Alba: NICIUN candidat nu a promovat examenul, din 23 înscriși

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„JALE” la Bacalaureat 2021, la un liceu din Alba: NICIUN candidat nu a promovat examenul, din 23 înscriși

Rezultatele inițiale la Bacalaureatul din acest an au fost publicate, iar elevii care au susținut examenul național și-au aflat primele note, înainte de a putea depune contestații.

Liceul Tehnologic „Țara Moților” din Albac nu are, în acest an, nici un candidat care a reușit să promoveze examenul, din cei 23 de absolvenți înscriși.

Dintre aceștia, 17 nu s-au prezentat la probe, iar restul de șase nu au obținut note suficient de mari pentru a promova Bacalaureatul 2021.

Rata cumulată de promovare la Bac, înainte de contestații, este de 67,8%, în creștere cu aproape 5% față de aceeași etapă de afișare din sesiunea iunie-iulie a anului trecut, când a fost 62,9%, anunță Ministerul Educației într-un comunicat primit de Edupedu.ro, după afișarea rezultatelor de la Bacalaureat.

Pentru promoția curentă, rata de promovare este 73,9% (un plus de 2,5%, comparativ cu aceeași etapă din sesiunea iunie-iulie 2020 – 71,4%), iar pentru promoțiile anterioare, 27,6% (o majorare de 2,6%, comparativ cu sesiunea iunie-iulie 2020 – 25%).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Eroul național Avram Iancu sărbătorit la Câmpeni cu ocazia împlinirii a 200 de ani de nașterea sa

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Eroul național Avram Iancu sărbătorit la Câmpeni cu ocazia împlinirii a 200 de ani de nașterea sa Câteva sute de participanți – elevi, locuitori ai orașului sau din împrejurimi și numeroși invitați sosiți din alte părți – s-au reunit azi după amiază în „Capitala Țării Moților” pentru a aniversa 200 de ani de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea