Rămâi conectat

Actualitate

Peste 20 de milioane de lei, alocate Catedralei Mântuirii Neamului, în timp ce creșterea alocațiilor a fost sistată.Bugetul, adoptat de către Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Florin Cîțu a alocat peste 20 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Decizia Guvernului a fost luată în condițiile în care creștere alocațiilor a fost sistată, precum programul de investiții în cadrul PNDL, astfel s-au transmis că nu mai sunt disponibile fonduri, la doar patru luni de la adoptarea Legii bugetului.

Bugetul pentru reparații și construcții al Secretariatului pentru Culte a fost stabilit la început de an la 28 milioane lei, din care 8 milioane de lei au fost alocate Federației Comunităților Evreiești din România, iar 20 de milioane de lei Patriarhiei Române, informează Profit.ro.

Anul trecut, Biserica Ortodoxă Română a primit 214,2 milioane de lei pentru construirea/repararea lăcașurilor de cult sau pentru alte activități desfășurate de către acestea. Cel mai probabil, doar o parte dintre aceste fonduri au mers către construcția Catedralei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea