Rămâi conectat

Actualitate

Şase porci arşi de vii într-un incendiu la Gâmbaş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Potrivit ISU Alba, Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină azi noapte, la ora 02.05, în loc. Gâmbaş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale), proprietatea lui I.E.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Din cauza unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată, focul, scăpat de sub control, s-a extins la adăpostul de animale aflat în apropiere, generând incendiul.

Ca urmare a incendiului, au ars anexa gospodărescă confecţionată din material lemnos pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi şase porci aflaţi în interior. Pagubele produse se ridică la circa 8.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 5.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc lăsat nesupravegheat.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii În urma unei furtuni puternice, care a avut loc luni 22 iulie, în jurul orei 16.00, autoscara din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost mobilizată pentru a interveni la Universitatea „1 Decembrie 1918” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea