Rămâi conectat

Sport

Reprezentantele LPS Alba Iulia, rezultate extraordinare la naționale! Zece medalii cucerite de Daria Remete și Daria Adam

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înotătoarele ce au reprezentat Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (dublă legitimare cu CSȘ Alba Iulia) la finalele Campionatului Național pentru seniori (peste 18 ani), tineret (16-17 ani) și juniori (14-15 ani), feminin, bazin 50 metri, competiție disputată la București, au reușit performanțe extraordinare.

S-a înregistrat una dintre cele mai bune performanțe din toate timpurile pentru LPS Alba Iulia, cu o zestre de 10 medalii naționale (6 la junioare și 4 la tineret), un veritabil record, în același timp lăudabil fiind faptul că sportivele pregătite de destoinicii antrenori Daniela Bob și Nicolae Bob au înregistrat recorduri personale în majoritatea probelor în care au luat startul (10 recorduri personale)! În dreptul delegației albaiuliene s-au strâns o medalie de aur, 4 medalii de argint și 5 medalii de bronz, laureatele fiind Daria Remete – 6 medalii (una de aur, două de argint și trei de bronz) și Daria Adam – 4 medalii (două de argint și tot atâtea de bronz).

Dar iată rezultatele înregistrate:

*la junioare (o medalie de aur, 3 de argint și două de bronz): Daria Remete Mireștean (14 ani, din Aiud) – o medalie de aur în proba de 100 metri fluture, o medalie de argint în proba de 200 metri fluture și două medalii de bronz în probele de 100 metri spate și 50 metri fluture: Daria Sara Adam (15 ani) – două medalii de argint în probele de 400 metri liber și 800 metri liber.

*la tineret (una de argint și trei de bronz): Daria Remete – o medalie de argint în proba de 100 metri fluture și o medalie de bronz la 200 metri fluture; Daria Adam – două medalii de bronz în probele de 400 metri liber și 800 metri liber. A mai concurat Denisa Crișan (17 ani) – la tineret: locul șase în proba de 200 metri fluture, a mai fost în finala mare (în primii opt) în probele de 200 metri bras și 50 metri fluture.

Fetele au avut o comportare foarte bună, au concurat cu mult peste așteptări, îmbunătățindu-și substanțial timpii. Nu credeam înaintea concursului că vom cuceri atâtea medalii, dar mai ales că vom realiza și atâtea recorduri pesonale. Ne-a prins bine pregătirea din ultimele luni, în bazin, rezultând unul dintre cele mai prolifice bilanțuri din toate timpurile la acest nivel, juniori și tineret” a spus Daniela Bob.

La finele acestei săptămâni, tot în bazinul “Lia Manoliu” se va disputa competiția similară rezervată băieților, la startul căreia se vor regăsi Lukas Stâncel, Alexandru Buda și David Roman (LPS Alba Iulia – CSȘ Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea