Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Raluca Turcan, despre o „minivacanță” de 1 iunie: “Există varianta legală de a-ți lua o zi de concediu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

1 iunie, Ziua Copilului, zi liberă pentru elevi, profesori şi părinţi, cade într-o marţi. Persoanele care vor să facă punte către 1 iunie îşi pot lua o zi din concediu, a declarat sâmbătă, la Constanţa, ministrul Muncii, Raluca Turcan, citată de Agerpres. 

“Discuţia este mai un pic mai delicată. Multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte îşi pot lua o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte. Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere.

Varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu. Aceasta este punctul meu de vedere”, a subliniat Raluca Turcan, care a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare într-un autobuz etajat în Portul Tomis.

Referitor la următoarea majorare a alocaţiilor pentru copii, ministrul de resort a precizat că această decizie trebuie tranşată în Parlament.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Datoriile la ANAF: Ce se întâmplă dacă nu îți plătești taxele și impozitele la Fisc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Datoriile la ANAF: Ce se întâmplă dacă nu îți plătești taxele și impozitele la Fisc Cei care înregistrează obligații fiscale neonorate pot avea de înfruntat diverse consecințe legale, mai ales că ANAF dispune de o gamă variată de instrumente pentru a recupera sumele restante. Este important să înțelegi aceste procese și să fii conștient de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea