Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DSP Alba: „Cifrele unei zile de vaccinare în județul Alba: 250 de km parcurși, 611 persoane vaccinate, 15 ore de muncă neîntreruptă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 250 de kilometri străbătuți, 611 persoane vaccinate și 15 ore de muncă neîntreruptă sunt cifrele zilei de vaccinare anti-COVID de miercuri, 19 mai 2021, ale echipei mobile de vaccinare de la Centrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, coordonată de dr. Paula Iordache.

Echipa mobilă a Centrului de vaccinare al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a pornit miercuri dis de dimineață din Alba Iulia, cu destinația Blaj unde a participat la vaccinarea angajaților din două întreprinderi, de aici s-a pornit către Lupșa iar din centrul comunei s-a mers în localitățile aparținătoare Mușca, Curmătura și Hădăreni.

Echipa a revenit la Alba Iulia unde, în jurul orei 22.00, a mai avut de vaccinat o ultimă persoană pe ziua de ieri. În total 255 de kilometri parcurși și 611 persoane vaccinate într-o singură zi de către echipa formată din dr. Diana Morariu, asistent Ioana Bardan, asistent Anca Cristea și registrator Daniela Spataro. Ele au fost ajutate de către asistent medical comunitar Rodica Șpan din cadrul Primăriei Lupșa și de către autoritățile locale din comună.

”A fost doar o altă zi obișnuită pentru medicii și asistentele din echipele mobile de vaccinare din Alba, adevărații făuritori ai statisticilor care dau ne dau atâta satisfacție, cei care au pus concret umărul la locul 7 ocupat de județul Alba în topul național al vaccinării.

Vreau să le mulțumesc lor și întregului personal medical care participă la procesul de vaccinare și fără de care nu am fi putut vorbi despre un succes al campaniei de vaccinare din județ”, Alexandru Sinea, director executiv DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs depistat în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. Cetățenii, avertizați prin mesaj RO-Alert

Bogdan Ilea

Publicat

în

Urs depistat în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. Cetățenii, avertizați prin mesaj RO-Alert Cetățenii din satul Vidolm, comuna Ocoliș au fost avertizați marți, 30 aprilie prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate „A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Vidolm, comuna Ocoliș. S-a transmis mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă,” au transmis ISU Alba. Sfaturi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea