Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cugireanul Cristian Simu, numit președintele Consiliului de Administrație al C.N. Romarm S.A.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin decizie a Adunării Generale a Acționarilor Romarm, au fost înlocuiți toți cei cinci membri ai Consiliului de Administrație ai Companiei Naționale care lucrează pentru idustria de apărare fiind numită o nouă echipă de conducere. 

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, unul dintre cei cinci noi membri este liberalul Iulian-Cristian Simu din Cugir, fost secretar de stat în ministerul menționat. Simu a deținut funcția de secretar de stat până recent, când a fost înlocuit de economista Daniela Nicolescu (PNL). Ca specialist în industria de apărare, Simu a asigurat din poziția de secretar stat în Ministerul Economiei, coordonarea Romarm și a filialelor sale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După pierderea calității deținute la Ministerul Economiei, Simu s-a încadrat la Uzina Mecanică Cugir, pe o funcție de inginer, la Serviciul tehnic, compartiment unde a mai lucrat ca șef serviciu până în anul 2019. În perioada 2019 – 2020 a fost director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit unui comunicat al ME, Cristian Simu a fost desemnat ca președinte al Consiliului de Administrație al CN Romarm SA.

Simu este de profesie inginer, absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca – Facultatea de Construcții-Mașini, în 2000. Indemnizaţia brută lunară fixă a membrilor Consiliului de Administraţie al Romarm este de 6.454 lei, potrivit Hotărârii AGA nr. 67/07.08.2018.

   Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea