Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Funcție „călduță” pentru Traian Berbeceanu. A primit postul de administrator public al Primăriei Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul Prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost numit administrator public („city manager”) al Primariei Municipiului Deva, potrivit unor surse citate de publicaţia online hd24.ro. Deocamdată, informaţia nu a fost confirmată oficială.

Fost poliţist s-a înscris în PNL în iulie 2020, când era deja şef de cabinet al ministrului de Interne de la acea vrea, Marcel Vela. În octombrie 2020, funcţie pe care a ocupat-o aproape cinci luni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Traian Berbeceanu a lucrat în Poliţie timp de 25 de ani, până la pensionarea sa din 2018 şi a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire de DIICOT într-un dosar în care, la judecarea pe fond, a fost achitat. Dosarul se află în prezent, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea