Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier GRAV pe DN1 între Sebeș și Sibiu: Un bărbat rănit, după ce o căruță a fost spulberată de o autoutilitară. Trafic îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc joi, 1 aprilie 2021, în jurul orei 11.00 pe DN1, la ieșire din localitatea Cristian spre Săcel, pe direcția de mers Sibiu-Alba.

Un căruțas a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă spre Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma coliziunii, căruțașul, 69 de ani, aflat singur în atelaj, a suferit vătămari corporale și va fi transportat la spital. Traficul se desfășoara îngreunat pe direcția Sibiu – Alba.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 1, ieșirea din localitatea Cristian la un accident rutier produs între un atelaj și o autoutilitară. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale căruțașului, un bărbat de cca 69 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism membru inferior.

Calul este in stare gravă.

Sursa: facebook – INFO TRAFIC jud. SIBIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea