Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liderul confecţiilor sport şi casual din România

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Societatea comercială Arieşul Conf Baia de Arieş a fost înfiinţată în anul 1978 pentru a da de lucru moţilor, în special soţiilor de mineri din zonă, care, iată, acum după lichidarea mineritului aurifer au devenit capii de familie în privinţa locurilor de muncă. În anul 1993 firma s-a privatizat prin metoda MEBO şi s-a transformat în societate pe acţiuni cu capital intregral privat. Au urmat ani grei de muncă şi de investiţii masive, care, practic, au schimbat radical dotarea tehnică şi tehnologiile de fabricaţie. Compania are un manager şi un director întreprinzător de excepţie, în persoana d-lui ing. Dorel Burlan, omul a cărui viaţă se confundă practic cu cea a fabricii din Baia de Arieş. Sub conducerea lui s-a reuşit dotarea cu echipamente, utilaje şi soft-uri de ultimă generaţie cum sunt maşinile de cusut Durkopp, Necchi şi Juki, maşină de termocolat Kanneigeisser, maşină de croit automată Vectrafashion, maşină de brodat ZSK, proiectare asistată pe calculator Lectra şi Geminicad. Practic, întreg procesul de fabricaţie, de la proiectare şi până la finisare este automatizat. Cu toate acestea, în cadrul unităţii lucrează 350 de angajaţi, în special femei, pentru care un loc de muncă aici este o adevărată mană cerească.
Societatea realizează o gamă variată de produse, în special sport şi pentru tineret, din care circa 95 la sută pentru export. Reprezentative pentru firmă sunt scurtele şi jachetele, pe strat termoizolant sau simple, produsele cu puf de gâscă, din ţesături cu membrană impermeabilă şi cusături termolipite, costume de ski, jachete pentru motociclişti, pantaloni scurţi şi bermude, cămăşi şi rochii. Aceste produse şi multe altele pot fi achiziţionate şi din Magazinul de prezentare şi desfacere de la sediul firmei din Baia de Arieş.
Calitatea produselor, promptitudinea şi seriozitatea în relaţiile cu partenerii străini, dar mai ales respectarea cerinţelor şi exigenţelor clienţilor au impus Conf Arieşul ca numărul unu în Topul Afacerilor din România şi în topurile judeţene organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Alba.
Principalii clienţi ai SC Conf Baia de Arieş sunt firme de renume din Europa şi din lume, aşa cum sunt Benetton, D&G, Moncler, Brema, Spidi, Marc Cain, Dainese, Marella, Maxmara, Campagnolo şi altele.
Dacă doriţi să fiţi mereu bine îmbrăcaţi, descoperiţi la Baia de Arieş un partener de încredere, cu o bogată experienţă şi înalt profesionalism. (C.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 14.00, pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui. Un motociclist este inconștient. Citește și: Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea