Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierii Locali din Alba Iulia s-au RĂZGÂNDIT: Primăria va fi reprezentată de avocați în litigiul cu AIDA-TL și STP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tema principală a ședinței extraordinare a Consiliului Local Alba Iulia de astăzi, 5 martie 2021, care prevedea Reprezentarea Primăriei de către avocați în litigiul cu AIDA-TL și STP, a trecut de votul consilierilor locali.

În urma dezbaterilor, proiectul a întrunit 12 voturi favorabile din partea lor, acesta trecând, deci, cu succes.

Proiectul propus în Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia în ședința ordinară din 26 februarie nu a trecut de votul consilierilor locali, acesta întrunind doar 9 voturi favorabile.

Pe masa consilierilor locali ai Municipiului Alba Iulia, în cadrul ședinței din data de 26 februarie 2021, s-a aflat aprobarea încheierii unui contract de asistenţă juridică cu un Cabinet/Societate de Avocatură, în vederea acordării consultanţei, asistenţei şi reprezentării juridice, în litigiile cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local, cu privire Ia delegarea de gestiune a serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în arealul AIDA-TL.

Proiectul de act administrativ iniţiat, vizează aprobarea încheierii unui contract de asistenţă juridică cu un Cabinet/Societate de Avocatură, în vederea acordării consultanţei, asistenţei şi reprezentării juridice, în litigiile cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local, cu privire la delegarea de gestiune a serviciului de transport public local de călători prin curse regulate în arealul AIDA-TL şi împuternicirea domnul Primar Pleşa Gabriel Codru, să semneze în numele şi pe seama UAT Municipiul Alba Iulia, contractul de asistenţă juridică precum şi mandatul de reprezentare în faţa instanţelor de judecată, atât în faza de fond cât şi în cea de exercitare a căilor de atac ordinare şi extraordinare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea