Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un altfel de mărțișor la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud: 50 de paturi au fost donate de Clubul Rotary Abrud – Câmpeni „Floare de Colț”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un altfel de mărțișor la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud: 50 de paturi au fost donate de Clubul Rotary Abrud – Câmpeni „Floare de Colț

Luni după amiază a sosit la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud un autotren cu 50 de paturi, acesta fiind primul transport dintr-un proiect inițiat și derulat de Clubul Rotary Abrud – Câmpeni „Floare de Colț”, prin care se vor dota spitalele din Abrud și Câmpeni.

Autotrenul plin cu paturi a venit din Italia, acestea sunt primite ca donație din regiunea Veneto, iar la sosirea transportului au asistat membri ai Clubului Rotary din Apuseni, Ionela Anca – managerul spitalului, medicul Eliza Mocanu, Cristian Alexandru Albu și Sergiu Simina – primarul, respectiv viceprimarul orașului Abrud.

Referitor la transportul de paturi sosite luni, președintele Rotary Club Abrud – Câmpeni „Floare de Colț”, Mihai Gligor, a menționat următoarele: „Este primul pas din cadrul unui proiect mai amplu de dotare a spitalelor din Abrud și Câmpeni cu un număr de 150 paturi de spital moderne. Pe această cale adresăm deosebite mulțumiri Clubului Rotary Padova – partenerul nostru de proiect și regiunii Veneto din Italia, precum și abrudencei Camelia Leach – cadru medical la Spitalul Universitar din Padova, al cărei sprijin a fost esențial.

De asemenea, clubul nostru dorește să le mulțumească sponsorilor, donatorilor persoane fizice sau juridice, pentru că au înțeles să sprijine proiectele noastre în beneficul spitalelor din Apuseni și implicit în favorul locuitorilor Țării Moților. În calitate de președinte, vreau să mulțumesc colegilor de club pentru munca depusă, pentru dăruirea lor și pentru că deviza rotaryană „A servi mai presus de tine însăți” în cazul lor înseamnă fapte! O primăvară frumoasă!” a concluzionat acesta.

[nggallery id=8109]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea