Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Gabriel Pleșa, MANDATAT de consilierii locali pentru semnarea contractului dintre AIDA-TL și STP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia au votat în cursul ședinței ordinare de astăzi, 26 februarie, mandatarea primarului Gabriel Pleșa să semneze în numele şi pe seama UAT Municipiul Alba Iulia, contractul dintre AIDA-TL și STP.

Consilierii locali au votat cu 11 voturi favorabile, în urma dezbaterilor pe tema acestui proiect.

Prin HCL nr.260/2012 a fost aprobat un contract de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, contract care s-a încheiat între AIDA-TL şi Societatea de Transport Public SA Alba Iulia (STP), pentru o perioadă de 6 ani, respectiv până la data de 09.09.2018.

Deoarece la data expirării contractului de delegare nu a fost finalizată procedura de atribuire a unui nou contract, prin aprobări succesive s-a prelungit durata contractului de delegare, respectiv din 10.09.2018 până în 09.09.2020 şi apoi, începând cu data de 10.09.2020 până la data semnării noului contract de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane, dar nu mai mult de 6 luni.

Procedura de atribuire a serviciului de transport public de persoane a fost demarată de către AIDA – TL în cursul anului 2019, aceasta fiind finalizată abia în cursul lunii noiembrie 2020 când, prin Raportul procedurii, comisia de evaluare a ofertelor a declarat în data de 12.11.2020 ca fiind câştigătoare oferta depusă de către STP SA Alba Iulia, apoi s-a comunicat în SICAP câştigătorul procedurii de atribuire şi stabilirea datei limită pentru semnarea contractului ca fiind 07.01.2021.

Ca urmare a rezultatului alegerilor locale, pentru funcţionarea statutară a asociaţiei a fost necesară modificarea Actului constitutiv şi a Statutului AIDA-TL, în sensul că sunt membrii noi reprezentanţi în Adunarea Generală a Asociaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea