Rămâi conectat

Ştirea zilei

Suspendarea plății taxei speciale pentru promovare turistică a municipiului Alba Iulia pentru anul 2021, lansată în consultare publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 24 februarie, suspendarea plății taxei speciale pentru promovare turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021 a fost lansat în consultare publică.

Direcția Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, în spiritul transparenței decizionale, informează publicul interesat cu privire la elaborarea proiectului de hotărâre privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021, inițiat de către consilierii locali: Tudorașcu Raul Sebastian, Marean Claudiu Vasile, Oltean Sabina Larisa, Vîlcan Marcela, Rotar Corina, Fulea Ionuț și Lupea Ioan Gabriel.

Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 24.02.2021 – 07.04.2021. Propunerile, sugestiile sau opiniile dumneavoastră cu privire la acest proiect de hotărâre se pot depune în scris, specificându-se articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționându-se data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, pe email [email protected] sau la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moțiilor, nr. 5A, jud. Alba, camera 8 – Registratură în perioada 01.03.2021 – 15.03.2021.

Ședința de dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021 va avea loc în data de 08.04.2021, ora 10, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia – Sala de ședințe.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, la sediul Direcției Venituri sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

„Art.1.(1) Se aprobă, pentru anul fiscal 2021, suspendarea taxei speciale pentru promovare turistică a municipiului Alba Iulia prevăzută la art. 32 alin (14) din Hotărârea nr. 341/2020 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia.

(2) În cazul în care taxa prevăzută la alin (1) a fost achitată, se poate solicita restituirea, în termenul de prescripție a dreptului de a cere restituirea, în conformitate cu prevederile Codului de procedură civilă.

Art.2.Direcția venituri din aparatul de specialitate al primarului municipiului Alba Iulia, va aduce la îndeplinire sarcinile din prezenta hotărâre”, arată Proiectul de Hotărâre lansat spre consultare publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea