Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: ex-uniristul Gheorghe Grozav, hat-trick de senzație, în 36 de minute, pentru Diósgyőri VTK!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav (30 de ani) a reușit un hat-trick de senzație în Ungaria, marcând trei goluri în numai 36 de minute pentru Diósgyőri VTK în victoria extrenă cu MOL Fehervar, 3-1 (0-1)!

O seară magică pentru fotbalistul lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, ce și-a trecut în cont cele trei reușite din postura de rezervă, într-o jumătate de oră de vis.

Albaiulianul a început jocul în postura de rezervă, intrând în teren în minutul 55, iar în minutele ce au urmat Gicu a devenit eroul propriei echipe cu reușitele din minutele 60, 61 și 89 (primele două, cu lovituri de cap, ultimul pe contraatac). Grozav a ajuns la 6 goluri stagionale, dublându-și practic numărul reușitelor până la acest meci, fiind golgheterul formație de pe ultimul loc.

DVTK a furnizat supriza sezonului, impunându-se pe terenul ocupantei poziției al treia, formații cu pretenții de Europa (ce a contat din minutul 67 și pe Ad. Rus). Și așa, cu două victorii în ultimele trei jocuri, Diósgyőri VTK rămâne „lanternă roșie” cu 20 de puncte.

 Grozav a marcat primele goluri în OTP Bank Liga în 2021, acesta mai punctând într-un joc din Cupa Ungariei (3-0 cu Tarpa). Următoarele întâlniri sunt cu Mezokovesd, de două ori, marți în Cupă și apoi în campionat.

Gheorghe Grozav a semnat cu DVTK la începutul sezonului, după ce a părăsit-o pe Kisvarda FC, unde a ajuns în 2019 și a salvat-o de la retrogradare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea