Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un bărbat din Vințu de Jos surprins pe camere în timp ce aruncă gunoiul la izvorul de la Sibișeni: Ce amendă riscă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din comuna Vințu de Jos a fost surprins, marți, 16 februarie, de camerele de supraveghere video din comună, în timp ce arunca gunoiul în zona izvorului de la Sibișeni.

„Primăria comunei Vințu de Jos încearcă prin campaniile de curățenie să păstreze igenizarea si curățenia pe raza comunei. Dar in data de 16.02.2021, ora 12:17 un cetățean din comuna noastră cu numele de H.G. a aruncat gunuoiul exact în locul unde trebuie păstrată igenizarea și curățenia la izvorul de la Sibișeni.

De la acest izvor cetățenii din comuna, comuna Pianu, orasele si localitatie invecinate Alba Iulia si Sebeș , vin frecvent pentru ași lua apă de izvor.

Amenzile in aceasta situatie conform H.C.L Nr. 89 din 27/11/2020 sunt in cuantum de 200 lei pana la 1000 lei.
Vă mulțumim și sperăm să ne înțelegeți că numai așa ne putem respecta!!!”, au scris reprezentanții primăriei Vințu de Jos pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea