Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Ziua Internațională a Sportului Militar la ISU Alba: Plutonierul major Avram Mihai promovează mișcarea și în rândul colegilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Joi, 18 februarie, de Ziua Internațională a Sportului Militar, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a prezentat povestea plutonierului major Avram Mihai, pompier în cadrul ISU Alba.

Cadru militar de la vârsta de 20 de ani și pasionat încă de mic de diferite sporturi, în special de judo, acesta a reprezentat ISU Alba la diferite competiții atât naționale cât și internaționale.

„Pentru colegul nostru, plutonier major Avram Mihai, fiecare zi reprezintă o provocare. Cadru militar de la vârsta de 20 de ani, mereu vesel, perseverent și într-o continuă competiție pentru a deveni mai bun.

Pasionat încă de mic de diferite sporturi, în special de judo, acesta a reușit să reprezinte Inspectoratul nostru la diferite competiții atât naționale cât și internaționale.

Este un subofițer care promovează mișcarea și în rândul colegilor, sprijinind pe oricine are nevoie și dorește să își îmbunătățească performantele fizice.

Colegul nostru a obținut diferite medalii la competiții precum: Judo, Unifight, Cel mai Puternic Pompier, TFA Ungaria, TFA Austria și Competiția Internațională de Scări.

La nivelul instituției ne mândrim și cu alți colegi care au obținut rezultate și pe alte ramuri sportive cum ar fi fotbal, tenis de masă, concursuri profesionale, concursuri de ski, fotbal-tenis.

A fi sportiv nu înseamnă a practica doar un sport, a fi sportiv înseamnă să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10 octombrie | ”Arta, drumul spre sine”. Dorina Ungurean: Vernisajul expoziției personale la ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

10 octombrie | ”Arta, drumul spre sine”. Dorina Ungurean: Vernisajul expoziției personale la ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia Centrul ”Academia Doamnelor” Alba Iulia vă invită să participați joi, 10 octombrie 2024, la ora 11.00, la vernisajul expoziției personale ”Arta, drumul spre sine”, a doamnei Dorina Ungurean, la sediul centrului, din strada Gladiolelor, nr. 3A. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea