Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Peste 1.400 de persoane vaccinate la Aiud în perioada 15 ianuarie–11 februarie: Aproape jumătate au făcut și rapelul

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

În perioada 15 ianuarie – 11 februarie 2021, în municipiul Aiud au fost vaccinate în total 1436 de persoane, dintre care 1326 cu vaccinul Pfizer-Biontech și 110 cu serul de la Moderna. Dintre aceștia, 582 au beneficiat deja și de rapel.

„Foarte mulți dintre cei vaccinați ne transmit faptul că centrul de vaccinare de la Aiud este foarte bine organizat și că personalul este amabil și profesionist.

Pe această cale mulțumim tuturor celor care își desfășoară activitatea în acest centru”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.

La această oră în municipiul Aiud sunt 57 de cazuri active de coronavirus și o incidență de 2.24 cazuri la mia de locuitori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10 octombrie | ”Arta, drumul spre sine”. Dorina Ungurean: Vernisajul expoziției personale la ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

10 octombrie | ”Arta, drumul spre sine”. Dorina Ungurean: Vernisajul expoziției personale la ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia Centrul ”Academia Doamnelor” Alba Iulia vă invită să participați joi, 10 octombrie 2024, la ora 11.00, la vernisajul expoziției personale ”Arta, drumul spre sine”, a doamnei Dorina Ungurean, la sediul centrului, din strada Gladiolelor, nr. 3A. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea