Rămâi conectat

Ştirea zilei

Al doilea centru de vaccinare din Alba Iulia se va deschide din 15 februarie: Toate locurile au fost deja ocupate pentru două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de luni, 15 februarie, va operaționalizat și va începe activitatea în cel de-al doilea centru de vaccinare din Alba Iulia, la sala de sport a Liceului Tehnologic Alexandru Domșa.

„În ultimele zile am făcut tot posibilul să punem la punct toate detalii și să ne asigurăm că în momentul deschiderii centrului de vaccinare totul va decurge perfect. Iarăși am avut parte de o colaborarea foarte bună cu Direcția de Sănătate Publică, STS, Crucea Roșie, Prefectura Alba, personalul liceului. Și un mare mulțumesc pentru colegii din primărie!

Prin operaționalizarea acestui nou centru, numărul de persoane vaccinate în fiecare zi în Alba Iulia va ajunge la 360. La care se adaugă persoanele vaccinate de către echipele mobile. Deja sunt peste 1800 de albaiulieni care s-au înscris pe platforma online și care doresc să se vaccineze la sala de sport de la Liceul Tehnologic Alexandru Domșa. Astfel, pentru următoarele două săptămâni toate locurile sunt ocupate. Acest lucru ne dă speranța că, în curând, totul va fi bine”, a scris viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon pe Facebook.

Modalități de programare:
1. În platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparținător
2. Prin intermediul medicului de familie/curant
3. Prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25
4. Prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor

Înscrierea pentru vaccinare se realizează începând de miercuri, 10 februarie și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările”

Ziarul Unirea

Publicat

în

George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările” George Țălnar este noul antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj, de la 1 iulie 2024. Totodată, rămâne implicat în proiectul OptimumGT Alba Iulia, în care crede cu tărie și pe care speră  să-l dezvole și să-l aducă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea