Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Mașinile abandonate din Alba Iulia vor fi RIDICATE de către Primărie. Cum se va realiza „marea curățenie de primăvară” din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mașinile abandonate pe locurile de parcare din Alba Iulia, care nu fac altceva decât să colecteze „praf”, vor fi ridicate de către Primărie și valorificate, anunță Emil Popescu.

Viceprimarul Municipiului Alba Iulia a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că „Așa cum se cunoaște, în foarte multe dintre parcările residențiale sau parcările publice sunt foarte multe autoturisme care sunt parcate, sunt autoturisme abandonate sau fără stăpân.

Vom începe curățenia acestor parcări, urmând ca, în primă fază, pe aceste autoturisme să fie amplasate stickere prin care să li se aducă la cunoștiință faptul că aceastea vor fi ridicate în cazul în care proprietarul acestora nu va efecta demersuri pentru a intra în legalitate.

YouTube video

În acest sens, demarăm o campanie la nivelul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în colaborare cu Poliția Locală, prin care aceste autoturisme abandonate sau fără stăpân din parcările aflate pe domeniul public al Municipiului Alba Iulia vor fi ridicate și duse în spate la Bazinul Olimpic, urmând ca apoi, în funcție de interesul sau, mai bine zis, dezinteresul acestor proprietari, să fie valorificate și aceste autoturisme.”

Astfel, prin aceste demersuri, Primăria orașului speră să „aerisească” parcările arhipline ale orașului, în care mulți șoferi încearcă din greu să gasească un loc pentru mașinile lor, deși plătesc noile taxe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Vasile Hârjoc a ajuns la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024: Atletul cugirean face turul Europei pe bicicletă și participă la diverse competiții pe traseu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Hârjoc a ajuns la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024: Atletul cugirean face turul Europei pe bicicletă și participă la diverse competiții pe traseu Campionul național Vasile Hârjoc, +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă și care face turul Europei pe bicicletă, a ajuns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea