Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prof. Alexandra Costea, cu bursă Comenius la Londra

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Prof. Alexandra Costea, care predă limba engleză la Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia, s-a întors recent de la un stagiu de formare continuă în cadrul Programului Sectorial Comenius „Mobilităţi individuale”, finanţat prin două surse de finanţare: Comenius-LLP şi FSE-POSDRU.
Denumit „Overseas Teachers of English – Professional Development”, stagiul a fost organizat de Oxford House College Londra. Principalul scop al prestigioasei instituţii din capitala britanică este să schimbe viaţa în diferite contexte, oferind oamenilor experienţe de învăţare pe care le vor folosi permanent. Activitatea de formare s-a desfăşurat pe parcursul a două săptămâni şi a acoperit 40 de ore.
Împreună cu alţi profesori din Franţa, Spania, Rusia, Polonia, Portugalia şi Germania, prof. Alexandra Costea a luat parte la diferite activităţi practice, motivante, discuţii, schimburi de experienţă cu ceilalţi profesori participanţi la curs, unde s-au folosit metode de învăţare moderne, inovatoare, strategii şi tehnici interactive, activităţi în perechi, jocuri de rol.  „Obţinerea acestei  finanţări mi-a oferit posibilitatea să îmi perfecţionez cunoştinţele în ceea ce priveşte metodica predării limbii engleze, dar şi să îmi împărtăşesc experienţa de profesor de limba engleză cu colegi din celelalte ţări. De asemenea, am avut privilegiul de a cunoaşte mai bine cultura şi civilizaţia britanică prin vizitarea principalelor obiective turistice şi culturale din Londra. Vreau să mulţumesc echipei ANPCDEFP pentru munca pe care o face şi pentru susţinerea şi încrederea acordate; le recomand tuturor colegilor să acceseze site-ul www.anpcdefp.ro şi să profite de aceste oportunităţi”, a declarat prof. Alexandra Costea, mărturisind că intenţionează să aplice la clasă metodele învăţate şi să iniţieze parteneriate cu unii dintre participanţi.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 14.00, pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui. Un motociclist este inconștient. Citește și: Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea