Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| Problema locurilor de parcare persistă și dă bătăi de cap albaiulienilor. 9 locuri de parcare, blocate pentru demolarea blocului „Turturica”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Problema locurilor de parcare este una care persistă și dă mari bătăi de cap albaiulienilor, care găsesc tot mai greu un loc de parcare pentru mașină, câteodată fiind nevoiți să caute minute în șir un loc uitat liber.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis un mesaj pe adresa redacției, exprimându-și nemulțumirea cu privire la modul în care Primăria tratează problema parcărilor.

 Problema parcărilor din Alba Iulia rămâne o bătaie de cap pentru toți locuitorii, dar nu și pentru responsabilii care ar trebui să se ocupe de amenajarea acestora.

În spatele blocului Turturica sunt aproximativ 9 locuri de parcare, pe care Primăria nu le poate amenaja deoarece blocul ar trebui demolat…de ani de zile..Acesta susține că s-a prezentat la primărie în nenumărate rânduri pentru a sesiza amenajarea locurilor de parcare la Turturica, răspunsul primit de fiecare dată fiind: ,,Ne pare rău dar acolo nu se pot amenaja parcări deoarece blocul va fi demolat și se vor face parcări supraetajate”.

Citește și: Centura de nord a Municipiului Alba Iulia și parcare etajată lângă Spitalul Județean: Proiectele Primăriei și Consiliului Județean pentru fluidizarea traficului

În zilele trecute după ce a apărut un loc rezervat în această zonă,  acesta a mers din nou la primărie, unde a primit același răspuns .

Nu se dau răspunsuri concrete și nu se poate face nimica, te trimit de la un ghișeu la altul, cetățenii lovindu-se de sistemul birocratic al Republicii în care trăim și de oameni nepăsători și fără voință.

Reamintim că blocul G2 de pe strada Arnsberg din Alba Iulia, supranumit ”Turturica”, este locația în care Primăria Alba Iulia intenționează să amenajeze o parcare cu parter și patru etaje.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea