Rămâi conectat

Ştirea zilei

A condus fără permis în timp ce trebuia să fie în CARANTINĂ și a lovit două mașini parcate: Cum s-a încheiat aventura tânărului din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier cu pagube materiale a avut loc marți, 26 ianuarie, în jurul orei 23,45, pe strada Principală din localitatea Tiur.

Un tânăr din Blaj, aflat în carantină, a condus un autoturism fără a avea permis și a provocat un accident soldat cu pagube materiale. S-a ales cu dosar penal și cu amendă de 1.000 de lei.

La data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 23,45, polițiștii din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Principală din localitatea Tiur.

Un tânăr de 27 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate pe marginea carosabilului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, au constatat că atât conducătorul auto cât și tânăra de 17 ani, care era pasageră în autoturismul condus de acesta, ar fi trebuit să se afle în carantină, la domiciliu, ca urmare a faptului că la data de 23 ianuarie s-au întors din Italia.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și i-a fost aplicată o sancțiune contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar față de minora care îl însoțea a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza aceluiași act normativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea