Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Încă un „divorț” pentru Tăriceanu: ALDE și PRO România „își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petre Ionel, liderul partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Dâmbovița, spune că membrii ALDE, dar și cei din PRO România își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate după eșecul de la alegerile parlamentare.

„România are prioritate! Alegerile generale au fost pierdute, dovadă că fuziunea prin absorbție nu a fost bine primită de către români. Personal, am tras semnalul de alarmă încă de la început, pentru că oamenii nu văd cu ochi buni unirea unor extreme politice, reprezentate de adevărații liberali și renegații socialiști. E clar că nu a fost decât un compromis de ultima oră, deloc de bun augur”, afirmă Petre Ionel, scrie mediafax.ro.

El spune că, în prezent, „membrii ALDE, dar și cei din PRO România își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate”.

CITEȘTE ȘI: 25 de clase și specializări de liceu din Alba vor fi ELIMINATE de anul viitor, din cauza lipsei de elevi. TOATE școlile ar putea fi vizate

„Este bine cunoscut faptul că am depus întâmpinare în procesul de fuziune dintre cele două partide, însă am convingerea că fuziunea poate fi denunțată și de comun acord. Politica la fel și legile sunt făcute de oameni pentru oameni! În concluzie, solicit public conducerii celor două partide separarea politică prin strângere de mână. Am încredere că se înțelege faptul că altfel nu se poate”, conchide politicianul.

PRO România și ALDE au decis, într-un congres comun, organizat în noiembrie 2020, fuziunea celor două partide. Membrii ALDE au candidat pe listele Pro România la alegerile generale, însă formațiunea nu a trecut pragul electoral.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea