Rămâi conectat

Actualitate

Plafonarea veniturilor pentru bugetari, anunțată de Florin Cîțu: „Nu sunt adeptul tăierii salariilor, nu vor fi tăiate salarii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul unei declarații de presă la Palatul Victoria, premierul Florin Cîțu a susținut că nu vor exista tăieri de salarii în următoarea perioadă, iar veniturile bugetarilor rămân la nivelul lunii decembrie 2020, urmând să se facă o analiză complexă în acest sens.

„În ceea ce priveşte angajaţii din mediul bugetar, am spus-o tot timpul şi o să repet, nu sunt adeptul tăierii salariilor, nu vor fi tăiate salarii”, a declarat Cîțu.

„Analizăm dacă legea salarizării e eficientă, au apărut anomalii, vom face o analiză. Până atunci, veniturile angajaților din sectorul public se mențin la nivelul decembrie 2020. Legea a fost aplicată greșit în ultimii ani, spun eu”, a adăugat premierul.

Acesta a precizat și că salariul minim va crește peste rata inflației, cu 3,1% în 2021.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ șoferilor cu mai puțin de trei ani de experiență la volan: UE, propunere controversată pentru reducerea accidentelor în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ șoferilor cu mai puțin de trei ani de experiență la volan: UE, propunere controversată pentru reducerea accidentelor în trafic O măsură radicală, menită să reducă numărul de accidente rutiere, este în plin proces de evaluare de către Uniunea Europeană. Una dintre cele mai controversate propuneri din acest pachet este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea