Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fără documente inutile în birocrația din Alba! Un consilier local al Municipiului Alba Iulia vrea eliminarea extrasului CF, pentru eliberarea certificatului fiscal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ședința Consiliului Local Alba Iulia de ieri, 22 decembrie, a fost ,,piperată” cu intervenția consilierului local din partea Partidului Național Liberal, Ioan Fulea, care a dorit eliminarea depunerii extrasului CF, pentru eliberarea unui certificat fiscal.

,,Astăzi, în ședința ordinară a Consiliului local Alba Iulia, am avut o intervenție legată de faptul că la fiecare solicitare a cetățenilor pentru eliberarea unui certificat fiscal, este obligatoriu să fie depus extrasul CF.

Consider acest lucru o discordanță ilogică în procesul administrativ. Nu sunt jurist de profesie, dar dacă legea prevede acest lucru, trebuie schimbată urgent și eliminată veriga slabă – extrasul CF – din acest proces care ar trebui să fie extrem de simplu.

În momentul de față, mergem cu frâna de mână trasă într-o direcție în care singura opțiune viabilă este digitalizarea totală a acestor tipuri de servicii publice.

Militez pentru eliminarea de urgență a acestui apendice administrativ care nu folosește absolut nimănui, pentru anularea interacțiunii birocratice din acest proces și pentru digitalizarea integrală a eliberării certificatului fiscal de la Direcția Taxe și Impozite Alba Iulia, fără „tentacule” inutile și anexe parazitare, care ne costă drumuri, nervi și taxe în plus.”, a scris consilierul local al Municipiului Alba Iulia, Ioan Fulea, pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10. Citește și: Rezultate Titularizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea