Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, cu dosar penal pentru BRACONAJ PISCICOL. A fost prins în timp ce pescuia cu unelte interzise pe râul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, s-a ales cu dosar penal pentru BRACONAJ PISCICOL. A fost prins în timp ce pescuia cu unelte interzise pe râul Mure.

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru braconaj piscicol. A fost depistaț de polițiști în timp ce pescuia, folosind unelte interzise, pe albia râului Mureș.

La data de 18 decembrie 2020, între orele 07.00 – 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat o acțiune care a vizat combaterea braconajului piscicol din râul Mureș.

Cu ocazia acestei acțiuni a fost depistat un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, în timp ce pescuiau, prin metoda agățare-greblare.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, pentru braconaj piscicol, faptă prevăzută și pedepsită de art. 64 lit. j din O.U.G. nr. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura și i-au confiscat uneltele de pescuit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul Un bărbat de 54 de ani din județul Alba a „plonjat” cu un autocamion în râul Olt, marți, 30 aprilie. Polițiștii rutieri au intervenit pe Drumul Național 7 CC, la un eveniment rutier, soldat doar cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea