Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Idee INEDITĂ a unui bărbat din Alba: Aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe, coarne de ren și colinde în difuzoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian cu totul în spiritul Crăciunului, decorându-și mașina cu luminițe colorate și difuzoare cu coarne de ren din care răsună colinde.

Dacă în acest an Primăria Municipiului Alba Iulia a decis să reducă iluminatul stradal festiv, pentru a dona banii spre mediul sanitar, un bărbat a decis să aducă spiritul sărbătorilor pentru toți albaiulienii așa că și-a decorat mașina cu ghirlandă luminoasă de Crăciun și difuzoare prin care colindele aduc bucuria cetățenilor.

Astfel, dacă anul acesta obișnuitele concerte de colinde tradiționale de la Târgul de Crăciun nu vor avea loc, albaiulianul va colinda toți cetățenii în plimbările sale prin oraș

YouTube video

Bărbatul se plimbă cu mașina prin întreg orașul încercând să facă simțită atmosfera sărbătorilor de iarnă desi vremea de afară nu prea ajută.

YouTube video

„Am făcut asta pentru a impresiona copiii care în acest an nu au posibilitatea să vadă prin oraș luminițe de Crăciun, și am decis să fac asta pentru o lună de zile”, a explicat proprietarul mașinii.

În mod normal, albaiulianul folosește mașina pentru a-și face reclama propriei afaceri, dar s-a decis să aducă o urmă de fericire pe chipurile cetățenilor, în această săptămână dinaintea Crăciunului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10. Citește și: Rezultate Titularizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea