Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| AUR pentru o sportivă din Alba, pe scena Worldwide Amateur Olympia 2020. ,,E greu să descriu în cuvinte, totul a fost ca un vis”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportiva din Blaj, Iulia Baba, a participat zilele trecute la Worldwide Amateur Olympia 2020 , competiție care s-a desfășurat la Orlando, obținând medalie de aur. Iulia este foarte mulțumită de rezultat și recunoaște că are încă momente în care nu îi vine să creadă că a ajuns pe scena unuia dintre cele mai prestigioase concursuri de bodybuilding/fitness din lume.

Un loc la care visează toți cei care practică acest sport să ajungă.

`Tot ce am trăit in ultimele zile e ceva ce e greu sa descriu in cuvinte, totul a fost ca un vis! A fost o onoare sa reprezint România! Am întâlnit cei mai buni competitori din toată lumea (USA, Anglia, Brazilia, Mexic, Sri Lanka, Germania, China, Japonia, Dubai etc.) și mai ales am întâlnit-o pe doamna Alina Popa pe care o urmăresc și o apreciez enorm de mult! Am fost surprinsă sa aflu cât de mult România reprezintă in acest sport datorită dânsei, ținând cont de faptul ca suntem o țara atât de mică. Impreuna cu antrenorul meu Paul Revelia, am decis sa particip la Amateur Olympia in urma cu 6 săptămâni, după ce am participat la o competiție și am luat locul 1. A avut încredere in mine ca o sa iau un loc bun la Olympia și nu s-a înșelat. Sunt foarte fericita și abia aștept sezonul următor!”, a declarat, pentru Axanews.ro, Iulia Baba.

Pentru 2021 Iulia ne pregătește alte participări la concursuri de talie mondială. Recunoaște că „avem putine îmbunătățiri de făcut și următorul show o sa fie probabil in Iunie dacă nimic nu se schimba din cauza Covid. E o competiție internațională mare la același nivel cu Olympia. Sunt puțin superstițioasă și nu as vrea sa dau mai multe detalii. Nici unul din prietenii meu nu a știu ca o sa particip la Olympia anul acesta. Au aflat doar câteva zile înainte de competiție”.

Sursa: axanews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO ”Păștenii” de la Vinerea, obicei vechi păstrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și pâinea, duse la Biserică de localnicii de 60 de ani, îmbrăcați în costume populare

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii” de la Vinerea, obicei vechi păstrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și pâinea, duse la Biserică de localnicii de 60 de ani, îmbrăcați în costume populare Zeci de persoane din Vinerea au participat în Joia Mare, 2 mai 2024, la o procesiune și la un ceremonial religios care datează din 1946, an în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea