Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Friptură de porc și varză murată, în 2020. Chef Toma, bucătarul Cetății a reinterpretat rețeta tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bucătarul Toma Cosmin, din Alba Iulia, nu încetează să surprindă urmăritorii de pe pagina sa de socializare, astfel pentru Ziua Națională acesta a postat un preparat mai special.

Toma, bucătarul Cetății a creat un preparat culinar aparte, o friptură de porc în elită în varză murată, servită cu 3 sosuri colorate în culorile drapelului național, albastru, galben și roșu.

„La mulți ani Române! La mulți ani ROMÂNIA. Nu uita ce îți spune Toma bucătarul Cetății. Alba Iulia este locul unde s-a născut o Țară!….. Aici a dobândit România identitatea de care ne bucurăm astăzi…… Carne de porc friptă, învelită în varză murată făcută la grill servită cu trei sosuri (tricolore). Vă aștept la Alba Iulia”, a transmis Toma Cosmin, bucătarul Cetății Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori A mai rămas puțin peste o săptămână până la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului din Ceteta Alba Carolina. Truck Tunning Art revine și anul acesta la Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea