Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Lucrări de reparații și întreținere a străzilor din Cugir: Covor asfaltic nou, parcări și trotuare refăcute în mai multe zone din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă lucrările de reparații și întreținere a străzilor din Cugir: a fost turnat covor asfaltic nou, iar parcările și trotuarele au fost refăcute în mai multe zone din oraș.

Primăria orașului Cugir continuă lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor din localitate. Zilele acestea a fost turnat covor asfaltic şi au fost refăcute parcările şi trotuarele în mai multe zone ale Cugirului.

Conform programului stabilit de edilii localităţii, începând de săptămâna trecută s-a lucrat pe strada Salcâmului unde au fot executate lucrări de înlocuire a carosabilului deteriorat cu un nou covor asfaltic, precum şi de amenajare cu dale din beton a trotuarelor și parcărilor.

Tot în această perioadă s-a intervenit pe strada Ion Creangă (Nr.92- 94) şi pe strada Ghe. Asachi (Nr. 13) în vederea asfaltării parcărilor din zona blocurilor de locuit şi trasării lor.

În baza programului anual de reparaţii şi întreţinere a drumurilor, Primăria Cugir a realizat lucrări similare şi pe străzile: Aleea Constructorului, Grigore Ureche, 1 Decembrie 1989, Serelor şi Mihail Sadoveanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Nicușor Stanciu, căpitanul României, a primit placheta de onoare a ISU Alba: ”Sunt mândru și onorat să mă aflu aici! Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicușor Stanciu, căpitanul României, a primit placheta de onoare a ISU Alba: ”Sunt mândru și onorat să mă aflu aici! Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători” Nicolae Stanciu, căpoitanul României, a participat joi, 25 iulie 2024, la deschiderea concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa zonală, de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea